ZOMERSTALLING

De periode voor de zomerstalling loopt van 1 april tot 1 oktober van ieder jaar, met ligplaatsen voor boten tot 15 meter.

Er zijn paalplaatsen, waarbij de boot tussen de palen wordt afgemeerd. Het merendeel van de haven bestaat echter uit steigerplaatsen, met een aanlegsteiger lags de gehele zijde van de boot voor makkelijk in- en uitstappen. Het betreft in alle gevallen solide (dus geen schommelende of defecte) aanlegsteigers van hardhout of beton (afgewerkt met een houten rand). Hiernaast hebben wij enkele drijvende steigers voor boten tot 6 meter. Vanzelfsprekend zijn de steigers voorzien van deugdelijke bolders en/of afmeerringen.

Tarieven:

De prijzen voor de ligplaatsen zijn gerelateerd aan de diverse boxen. In de bijgevoegde pdf file vindt u een overzicht van onze prijzen voor de zomerstalling van 2013.

Download hier de tarieven voor de zomerstalling 2020!

De vermelde prijzen geven de bedragen weer die in rekening worden gebracht. Deze prijzen worden dus niet verhoogd met andere kosten, belastingen, heffingen of toeslagen. De prijzen zijn met andere woorden volledig inclusief!

Overige prijsinformatie:

– Douches € 0,50
– Klein watergebruik kunt u kosteloos halen in douche/toiletgebouw.
– Waterverbruik € 0,50 per 80 liter
– Elektra gratis: wij rekenen erop dat u hier op gepaste wijze gebruik van maakt.