RECREATIEWONINGEN

Jachthaven bevinden zich 50 recreatie-objecten waaronder; recreatiewoningen, woonarken en chalets.
Hiermee biedt Jachthaven de Opbouw een schitterende mogelijkheid tot verblijfsrecreatie voor natuur-, cultuur- en watersportliefhebbers! 
De Kievitsbuurt vormt onderdeel van een groot watersport- en natuurgebied tussen Amsterdam en Utrecht. Recreatie en natuur gaan hier hand in hand. Delen van het gebied zijn in eigendom en beheer bij de Vereniging Natuurmonumenten en bieden mogelijkheden voor de roeiers en kanoliefhebbers, zoals de zuidelijke Kievitsbuurt en delen van de Drecht in Loosdrecht. In andere delen van het gebied is rustige pleziervaart toegestaan, zoals in de Noordelijke Kievitsbuurt, waarin onze Jachthaven is gelegen. Kenmerkend voor dit gebied is de afwisseling van water, trekgaten, natuur en legakkers met recreatiewoningen. Op een klein stukje varen (800 meter) bevinden zich de Loosdrechtse Plassen waar u naar hartelust kunt zeilen, varen maar zeker ook de waterski ‘s onder kunt binden. Langs de rivier de Vecht vindt u varend, fietsend of wandelend prachtige oude kastelen, buitenplaatsen en boerderijen, met de karakteristieke dorpskernen van Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

Vanuit uw recreatiewoning, chalet of woonark kunt u dit unieke en gevarieerde cultuurhistorische gebied varend, te voet of op de fiets beleven!

Enkele algemene kenmerken van de recreatiewoningen, woonarken en chalets:

– Parkeerplaats op parkeerterrein van de Jachthaven.
– Erfpachtpercelen.
– Ruime percelen met terras en tuin.
– U kunt uw boot voor de deur afmeren.
– Vrij uitzicht over de trekgaten.

Enkele kenmerken van het gebied:

– Karakteristieke dorpen.
– Diverse vaarwegen, waaronder de Vecht.
– Loosdrechtse Plassen
– Uitgezette fietsroutes en wandelroutes.
– Rijke cultuurhistorie, met schitterende kastelen, buitenplaatsen en boerderijen.
– Prachtige natuur.